Serveis Públics

César Sánchez, candidat del PP a l'alcaldia de Calp, se suma a la polèmica del TRAM

L'alcaldable exigeix exempció de pagaments als usuaris del servei afectats pels retards que pateix el servei ferroviari

En el marc de la precampanya electoral se segueix parlant de la línia 9 del TRAM Dénia-Alacant. Ara és el candidat del PP a l'alcaldia de Calp, Cesar Sánchez, el que exigeix la dispensa de pagaments als usuaris del TRAM afectats per les molèsties i el retard del servei, derivats pels obligats transbords que s'han de fer perquè els trens no poden, per sobrepès, passar per tres ponts de la Marina Alta i Baixa, segons indica l'alcaldable popular.

A través d'un comunicat, Sánchez, reincideix en aquestes crítiques, i apunta que aquesta situació genera malestar entre els veïns de Calp, ja que altera i retarda el recorregut dels usuaris que es mouen amb el TRAM a altres punts de la província.

EL número 1 del PP calpí afirma que el trajecte entre la ciutat del Penyal a Alacant triga més de dues hores, ja que a Benidorm cal fer un transbord, el qual suposa un problema agregat en haver d'esperar un altre tren 15 minuts més. Mentre que de Calp a Dénia es triga també a prop d'una hora.