Deportes

Triomf dels comarcals en Autonòmica Juvenil Futsal

El Calpe Futsal va guanyar al St. Tomás Villanueva (3-7) i el CD Paidos Dénia al Dominicos Levante (5-3)
Equip juvenil del CD Futsal Calpe / CD Calpe Futsal

La quarta jornada de la Lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala va ser summament positiva per als equips de la comarca, amb triomfs tant del CD PaidosF. Fernández Luna com del CD Calpe Futsal.

El Calpe Futsal va aconseguir el seu primer triomf de lliga de manera brillant lluny de casa. L’expedició calpina va jugar en el feu del Sant Tomàs de Villanueva, on va aconseguir el seu imposar-se al seu rival per un contundent 3-7.

Els gols d’Iker (2), Alexandru (2), Iván i Hossam (2) van assegurar els tres punts per a l’equip calpí, que amb este resultat abandona els llocs baixos de la classificació i busca millorar el seu rendiment de cara a les pròximes jornades.

Remuntada col·legial

En el pavelló de Dénia, els aficionats van gaudir d’un autèntic espectacle de futbol sala juvenil autonòmic, amb una remuntada èpica que va deixar als locals amb una valuosa victòria.

El partit entre el CD Paidos-F. Fernández Luna i Dominicos Levante va començar complicat per als locals, ja que els valencians van dominar els primers compassos del partit i van aconseguir un avantatge de 0-2 al descans. A l’inici del segon temps, Dominicos va ampliar el seu avantatge amb un tercer gol que semblava sentenciar el partit. No obstant això, l’equip dianense no va abaixar els braços i, en una remuntada frenètica, va aconseguir donar-li la volta al marcador amb gols de Miguel, Rubén, Pau, Hugo i Vicente en tot just 9 minuts, segellant el definitiu 5-3.

Equip juvenil del CD Paidos Dénia | CD Paidos Dénia

Amb este triomf, el CD PaidosF. Fernández Luna es manté invicte, compartint el lideratge de la classificació amb l’Alzira, tots dos equips amb 12 punts i sense conéixer la derrota en les primeres quatre jornades.