Deportes

El vaixell dianense «Let it be» va brillar a Copenhaguen

Amb Juan Calvo com a patró l'embarcació del Real Club Náutico Dénia va estar entre els millors
Barco dianense durant la regata / C. Howell

El Campionat Mundial inaugural de J/70 Corinthian (no professionals), celebrat en les aigües de la Mar Bàltica, del 2 al 8 de juny de 2024, va marcar una fita en la història de la vela. Organitzat pel Royal Danish Yacht Club a Copenhaguen, Dinamarca, este esdeveniment va atraure 109 equips de quinze nacions, incloent-hi Austràlia, Bèlgica, el Brasil, Dinamarca, Espanya, entre altres.

L’equip del «Let it be» del Real Club Náutico Dénia, liderat pel patró Juan Calvo Boronat, va aconseguir una meritòria desena posició en un camp competitiu i divers. La tripulació, composta per Marcelo Baltzer Foucher, Diego Fernandez de Alegria Rossich i Juan Pablo Fregonese, va demostrar cohesió i destresa al llarg de les dotze mànegues disputades en condicions desafiadores.

El rendiment de l’equip a Copenhaguen és un testimoniatge de l’ardu treball i la preparació intensiva, col·locant al «Let it be» entre els destacats del campionat. Amb este assoliment, l’equip es troba ja preparant-se per a futurs desafiaments, amb la mira posada en la pròxima edició de la Copa del Rei a Palma i el pròxim Mundial de J/70 que se celebrarà al setembre, també a Palma.

L’actuació a Copenhaguen no sols reflectix el compromís de l’equip amb l’excel·lència en la vela, sinó també la seua capacitat per a competir al més alt nivell en esdeveniments internacionals. Amb el J/70 confirmat com la flota més nombrosa en la pròxima Copa del Rei, l’equip del «Let it be» té una oportunitat única per a continuar construint sobre el seu èxit i portar el seu rendiment a nous horitzons.