Sucesos

Rescaten a una dona en el penyal d’Ifach amb una possible fractura de turmell

Els fets han ocorregut a uns 300 metres del cim del penyal d'Ifach
Calp / Redacció

Aquest mateix matí, al voltant de les 10:45, una dona de 40 anys ha estat rescatada en el penyal d’Ifach després de patir una caiguda que li ha provocat una possible fractura de turmell. Els fets han ocorregut a uns 300 metres del cim.

Els equips de rescat han actuat ràpidament i han utilitzat un helicòpter per traslladar la dona al parc de bombers de Sant Vicent. Des d’allí, ha estat traslladada a l’hospital per a rebre tractament mèdic.

Els serveis d’emergència han destacat la importància de seguir les mesures de seguretat en zones muntanyenques i han recordat que és essencial anar ben equipat i ser prudent en aquest tipus de terrenys.