Deportes

Aportació econòmica a la Lliga Comunitat FFCV: Una empenta per als clubs

Cada un dels 32 equips participants en la Lliga À Punt Comunitat FFCV rebrà una ajuda de 5.000 €
Jugador calpí durant un partit de Lliga Comunitat / Javier Zamora

Cadascun dels 32 equips que prendran part en la Lliga À Punt Comunitat FFCV percebran la quantitat de 5.000 € en concepte d’ajuda que li serà abonada en el compte comptable que cada club posseïx en la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana el 31 de desembre de 2024, sempre que s’hagen justificat els gastos en els quals hagen incorregut amb anterioritat a esta data.

Hauran de justificar els gastos de l’import total de l’ajuda mitjançant factures provinents de gastos de desplaçament, arbitratges, mutualitat, llicències, contractes d’entrenadors, contractes de tècnics i lloguer d’instal·lacions, amb el seu corresponent justificant de pagament, a més d’aportar el certificat d’Hisenda i de la Seguretat Social degudament actualitzat.

Logo Lliga Comunitat Grup Sud | FFCV

 

Una vegada aportada tota la documentació, per a sol·licitar el cobrament d’esta, hauran d’aportar sol·licitud del club i certificat de titularitat bancària. En cas de no ser justificats els mateixos amb anterioritat a la data indicada, no serà abonada la referida subvenció.