Deportes

Victoria del sènior femení del Dénia BC a Elx

L'equip que dirigix Juan Luis Pérez va estrenar el seu caseller de victòria en la lliga guanyant a l'Helike per 69 a 45
Jugadora dianense llançant a canastra / Dénia BC

Bon començament de l’equip sènior femení del Dénia BC en l’arrancada de la lliga, rebent la visita de l’Helike al qual va véncer per 69 a 45 . Des de l’inici de l’encontre, les jugadores de Juan Luis Pérez van portar la iniciativa en el joc, dominant quart a quart el marcador al llarg dels quaranta minuts.

Les jugadores de l’Helike no van abaixar els braços en cap moment, intentant entrar al partit, però l’encert des del triple, amb bons percentatges, i l’excel·lent defensa ho van impedir completament.

Per posar un però a l’encontre i demanar-nos més, hem d’intentar ser més constants en atac, encara que som conscients que estem en l’inici de la temporada i és lògic que hi haja detalls per polir, que segur que amb el pas de les setmanes ens faran més fortes.

Enguany l’equip compta amb les incorporacions de Neus Mulet i Ariana Gavila, jugadores interiors que aporten noves opcions en atac i major solidesa en el rebot.

L’equip es desplaçarà el pròxim cap de setmana a Alacant per enfrontar-se al CB Cabo Mar, un rival dur que ens donarà una millor idea del nostre moment actual de joc.