Sociedad

La Setmana del Major de Benitatxell finalitza amb gran èxit i el tradicional dinar de germanor

L'acte final va reunir prop de 150 pensionistes i jubilats, reconeixent el paper fonamental de les persones majors en la societat

La Setmana del Major de Benitatxell ha tancat la seua edició amb una gran celebració final. Va ser el tradicional dinar de germanor organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del municipi. L’esdeveniment, que va tindre lloc als Salons Canor, va reunir prop de 150 pensionistes i jubilats, creant un ambient de companyonia i festa.

Com és habitual, les principals autoritats locals van assistir a la trobada. L’alcalde, Miguel Ángel García, i la regidora del Major, Isa Garrido, van ser part activa de la celebració. També es van sumar altres autoritats i representants d’associacions de pobles veïns. Aquestos van ser Xàbia, Teulada, Benissa i Gata de Gorgos,. Un clar exemple de la cooperació entre municipis.

Durant els parlaments, la presidenta de l’associació, Mónica García, va voler agrair especialment la implicació de la junta directiva, així com la col·laboració de les autoritats municipals i tècnics que van contribuir a l’èxit d’aquesta setmana tan important per als majors del poble.

La regidora del Major, Isa Garrido, va destacar la importància de reconéixer el paper fonamental de les persones majors en la societat local. Per la seua banda, l’alcalde, Miguel Ángel García, també va intervindre per ressaltar la cohesió que aquests esdeveniments aporten al municipi, i va animar els veïns a involucrar-se activament en la junta directiva per garantir la continuïtat de les activitats.

Un dels moments més emotius de la jornada va ser l’entrega d’un ram de flors a Concha Gilabert, de 87 anys, qui va rebre l’homenatge per ser la sòcia de més edat. A més, es va lliurar un clauer commemoratiu amb el logotip de l’associació a tots els assistents.

Activitats variades durant tota la Setmana del Major

La Setmana del Major ha estat plena d’activitats que han fet gaudir a totes les persones participants. Des del dilluns, quan es va comptar amb l’actuació de la cantant Rosa Domínguez, fins al cap de setmana amb la representació teatral de l’obra ‘Madre, me quiero casar’ a càrrec dels Siete Comediants, la programació va ser molt variada.

Altres activitats destacades van ser el berenar i la vesprada de bingo del dimarts, i el col·loqui amb audiovisual dedicat a Mossèn Josep Antoni Comes el dimecres. Dijous, la jornada va incloure ball en línia amb Juan Carlos Vallés i l’actuació de la Rondalla Crevillentina. Divendres, els pensionistes van gaudir d’un aperitiu seguit d’una nit de ball amb Toni Català.