Sociedad Solidaridad

Carmen Gómez: “Nosaltres el que més aconsellem és l’autoexploració, és el més important detectar-ho com més prompte millor”

Benissa commemora el Dia per la lluita contra el Càncer de Mama amb un programa d’activitats del 18 al 27 d’octubre
Carmen Gómez i Loli Juan de l’Associació Alicante para la Lucha contra el Cáncer a Benissa / Radio Litoral

El 19 d’octubre es commemora el Dia per la lluita contra el Càncer de Mama. Una data que a Benissa es recorda del 18 al 27 d’aquest mes amb un programa d’activitats organitzat per l’Associació Alicante para la Lucha contra el Cáncer des de la seua seu local, en col·laboració amb l’Ajuntament benisser. S’han previst activitats informatives i divulgatives, per a recaptar fons i de caràcter lúdic i festiu. Ens ho han contat amb tot luxe de detalls, en el Primer Café de Radio Litoral, Carmen Gómez i Loli Juan, de la Junta Directiva de l’associació promotora.

Destaca entre les activitats programades la marxa solidària, programada pel dia 27. Una convocatòria que és més que una caminada, és quasi una festa, com ens han explicat des de l’organització, amb globotada, activitats pels menuts, paella i molt més. Per a poder participar s’han posat a la venda tiquets, amb diferents modalitats, segons es vulga participar tan sols en la caminada o també menjar paella. Hi ha un total de quatre tipus de tiquets amb els que col·laborar amb esta bona causa.

S’ha marcat un recorregut que prendrà com a punt d’inici i finalització la Glorieta Dolores Piera, amb una distància de 2’7 kilòmetres.

Tots els fons recaptats amb esta marxa solidària es destinaran a la investigació per a tractar el càncer. Una de les principals demandes de l’Associació.

Pots escoltar l’entrevista completa ací.