Deportes

El CFS Dianense-Rte Mena va empatar davant el Faro Santa Pola (2-2)

En el pavelló de Dénia es va viure un partit molt intens i emocionant amb dos equips que van mostrar un bon joc
Equip del CFS Dianense / CFS Dianense

El  CFS  Dianense- Rte Mena no va poder guanyar al CD Faro Santa Pola ja que en finalitzar el partit jugat en el pavelló de Dénia el marcador va assenyalar un empat a 2.Bon ambient el que es va viure en la instal·lació del poliesportiu dianense, ja que els seguidors del CFS Dianense-Rte Mena es van donar cita en un bon número.  Abans del començament del partit de la Primera Regional de Futbol Sala va tindre lloc la presentació de les formacions sènior i juvenils. Els jugadors de cadascun dels equips dianenses van saltar d’un a un a la pista arreplegant els aplaudiments de l’afició. Va ser una bona manera per a anar coneixent als jugadors.

En el partit el tècnic local, Dani Franco va demanar als seus jugadors que isqueren amb concentració i atents en defensa. Després dels primers minuts de tanteig van ser els visitants els que es van avançar en el marcador amb un gol d’Hernández.

Els locals no van trobar la manera de trencar la defensa rival. Va caldre esperar fins al minut 16 perquè Juan Ots aconseguira la igualada. Un gol que va revitalitzar l’atac dels xavals de Dani Franco, que abans del descans van anotar per mediació de Cali.

En la segona mitat el joc va estar molt igualat sense que cap dels dos equips superara a l’altre. Els visitants van prendre la decisió d’arriscar pel que van pujar la seua pressió. Mancant 5 minuts per al final va arribar el punt de la igualada marcat per Riquelme. El partit va acabar amb el 2 a 2 i amb uns aficionats que van acomiadar als seus amb aplaudiments.