Deportes

Golejada del CD Jávea a casa del Benferri CF (2-5)

El Pego CF va tornar d'Ontinyent amb un empat a zero en un partit sense massa ocasions de gol

Important victòria aconseguida pel CD Jávea en la seua visita al feu del Benferri CF per 2 a 5. Este partit va estar marcat pel joc ofensiu mostrat per totes dos esquadres. Els locals van començar amb bon piule amb el punt de Serrano en el minut 21. La reacció visitant va ser bona i a poc a poc el combinat que dirigix Julio Ivorra va anar arribant amb perill sobre la porteria rival. El Benferri CF va assestar un altre dur colp en el minut 40 en marcar Camilo el 2 a 0.

Els últims minuts abans del descans van ser de bogeria, Cabo va aconseguir l’1 a 2 i instants després, Marcilla va aconseguir l’empat amb el qual es va aconseguir el descans.

En la segona mitat els visitants es van mostrar més ofensius i Cabo va avançar als blanc-i-vermells al quart d’hora. Els jugadors de Julio Ivorra no van tindre dubtes i van seguir amb la seua pressió alta. En el minut 67, Cabo va marcar el 2 a 4, tercer en el seu compte particular.

El festival golejador dels visitants el va tancar Tomás, jugador que s’ha incorporat fa pocs dies a la disciplina xabiera.
Gran triomf del CD Xàbia que ha de servir per a donar molta confiança a la plantilla en veure’s en la part alta de la classificació.

Partit sense gols per al Pego CF

Partit sense gols el disputat a la Puríssima entre un CDS Ontinyent que continua imbatut i un Pego CF que va buscar el seu primer triomf, però que no va ser capaç de superar els de Rafa Cebrian, que van estar molt plantats en el terreny de joc.

Un partit que va tindre en el seu inici un Pego CF, que buscava de sorprendre una defensa ontinyentina molt plantada. Amb un Andoni expeditiu en cada jugada de perill, als de Cebrian els ha costats enllaçar jugades de perill, les millors eixint dels peus de Ricard. No obstant això eren els visitants els qui ficaven més a prova els porters, mostrant-se segur Josemi en tot moment, el que va portar els jugadors al descans amb l’empat inicial

L’CDS Ontinyent tornava en la represa amb la intenció d’obrir la bategue, però les substitucions del tècnic aieloner no trobaven la resposta desitjada. Amb el pas dels minuts el Pego CF volia també eixe gol que els donara els tres punts, però cap dels dos equips aconseguia el seu objectiu i este tercer partit de lliga acabava amb el 0-0 en quin havia començat.