Tribunales

El Jutjat de Dénia arxiva la denúncia de Compromís contra l’Ajuntament de Llíber i el Grup VAPF

El desenvolupament urbanístic del PAI Medina Llíber pot continuar
Projecte PAI Medina Lliber / Redacció

El Jutjat d’instrucció número 1 de Dénia ha decidit arxivar la causa oberta arran de la denúncia presentada per Compromís contra l’Ajuntament de Llíber i el Grup VAPF, promotora del PAI Medina Llíber. Segons la resolució judicial, no existeixen indicis de delicte ambiental en les obres de la urbanització, que havien estat objecte de la denúncia presentada el juliol passat per Gerard Fullana i Ximo Perles.

La denúncia, que va tenir un gran ressò als mitjans de comunicació, va implicar la intervenció del SEPRONA i la sol·licitud d’informes a diferents institucions provincials i nacionals. Compromís va al·legar possibles irregularitats en la llicència d’obres i va posar en dubte la sostenibilitat del projecte urbanístic.

No obstant això, el jutjat ha determinat que no hi ha cap base per a mantenir la denúncia i ha arxivat el cas. El termini per a presentar recurs ha conclòs, i fins ara no es té constància que els denunciants hagen recorregut la decisió judicial.

Des del Grup VAPF, s’ha defensat la legalitat de totes les actuacions i s’ha expressat la seua voluntat de continuar amb el projecte, que consideren clau per a la generació de llocs de treball i el desenvolupament econòmic de la comarca.