Deportes

La UD Calpe té l’objectiu de guanyar al CD Eldense B

Els jugadors calpins afronten el repte amb la confiança a sumar els tres punts
David jugador calpí durant un partit / Javier Zamora

La UD Calpe s’enfrontarà este diumenge a l’CD Eldense B en l’històric estadi Pepico Amat, en una trobada programada per a les 11.30 hores i dirigit per l’àrbitre De Lara Orts. Sota la direcció de Lauro Techeira, l’equip calpí té clar que necessita donar la seua millor versió per a véncer a un rival que, encara que filial, està compost per joves talents amb gran projecció.

L’enfocament dels calpins serà explotar la inexperiència de l’CD Eldense B per a trobar llocs en el seu defensa i aprofitar les oportunitats que sorgisquen al llarg del partit. Techeira compta amb bones notícies, ja que Cassius i Xaca han tornat als entrenaments i estaran disponibles per al partit. L’únic dubte en l’alineació és Meji, qui continua bregant amb molèsties físiques.

L’CD Eldense B, per part seua, ha fet diversos canvis en la seua plantilla respecte a la temporada anterior, però continua sent un equip competitiu. En la campanya passada, tots dos equips es van enfrontar en una batalla directa pels primers llocs, lluitant per entrar en els llocs de promoció d’ascens. Ara, la UD Calpe buscarà traure profit d’este enfrontament i tornar a casa amb tres punts que la mantinguen en la lluita pels primers llocs de la taula.