Deportes

El R. Ondarense seguix avant en la II Nostra Copa de Futbol sala

En la primera eliminatòria vencieon a l'UE Llocnou de Sant Jeroni per 1 a 2 en un partit molt emocionant

El conjunt del Racing Ondarense que milita en el grup 3 de la Primera Regional de futbol sala, va iniciar amb bon piule la competició de la II Nostra Copa, en guanyar la seua eliminatòria davant la UE Llocnou de Sant Jeroni per 1 a 2.
El partit va estar marcat per la igualtat que es va plasmar sobre la pista de joc. Els dos equips malgrat estar començant la temporada es van ocupar a fons.

En la primera part totes dos formacions van disposar d’ocasions per a marcar. La gran actuació del porter del R. OndarensePuche va impedir que els locals pogueren marcar. En el minut 18 van ser els visitants els que van prendre la iniciativa en el marcador, José Antonio després d’una bonica combinació va aconseguir posar el 0 a 1 en el marcador. Gol psicològic que va arribar poc després d’obtenir el descans i que va deixar tocat als locals.

En la segona mitat el joc no va tindre control, tots dos conjunts van buscar la porteria, però sense encert de cara a ella. En el minut 28, Nico Mari després d’una jugada personal va assolir batre de tret travessat al porter local.

Amb el 0-2 en el marcador, els locals van prendre riscos, van pujar línies i es van bolcar sobre a la porteria defesa per Sergi. El bon nivell mostrat pel porter visitant acabe desesperant als atacants locals. En el minut 33 Carlos Pastor, va assolir posar l’1 a 2.

Els minuts finals van ser d’infart, ja que l’equip local va arriscar en posar porter-jugador, però la fermesa defensiva acompanyada per la bona actuació del porter propici que el marcador no es moguera.

Un triomf que permet al Racing Ondarense seguir avant en la Nostra Copa. A més, de donar confiança davant l’imminent començament de la lliga. En el partit inaugural del campionat de lliga, la formació d’Ondara jugarà el dimarts 1 d’octubre en el pavelló d’Altea davant el CD Futsal Costablanca Altea, a les 20.15 hores.