Deportes

Dénia organitza la jornada de tallers «Reseteja la teua salut»

Se celebrarà dissabte 14 de setembre de 2024, a la Casa de la Cultura amb accés lliure fins a completar aforament
Cartel taller / Esports Dénia

L’Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat un esdeveniment gratuït dissenyat per a promoure la salut i el benestar a través l’esport, la nutrició i la motivació.

La jornada “Reseteja la teua salut” se celebrarà dissabte 14 de setembre de 2024, a la Casa de la Cultura de Dénia, amb accés lliure fins a completar aforament. L’esdeveniment inclourà tallers impartits per experts en diferents disciplines com són l’entrenament personal cardiovascular i de força, la nutrició o la psicologia de l’esport. L’objectiu és oferir un espai de reflexió i aprenentatge per a millorar la salut física i mental dels participants.

La jornada començarà als 10 hores amb el taller “Motivació i esport”, impartit pel psicòleg Juan Carlos Arancibia, qui abordarà els claus per a mantenir la motivació en la pràctica esportiva i com enfrontar els temors que ens impedeixen progressar.

Als 10.45 hores serà el torn de la nutricionista Estefanía Ribes, amb el taller “Nutrició dia a dia”, qui ensenyarà a seleccionar els aliments essencials per a una dieta equilibrada, adaptada als necessitats diàries.

Als 11.45 hores, començarà “Exercici cardiovascular”, taller impartit per Marc Banyuls, entrenador personal especialitzat en running, qui explicarà com establir una correcta condició física per a començar a córrer i convertir aquesta activitat en un hàbit saludable a llarg termini.

Finalment, als 12.15 hores l’entrenador personal Adam Gavilà impartirà el taller “Exercici de força” i detallarà la importància de l’exercici de força en la vida diària i com millorar-la per a obtenir un bon estat físic.

La jornada finalitzarà amb una taula redona esportiva titulada “Donem-li veu a l’esport!”, on és debatrà sobre la importància de mantenir hàbits saludables i esportius per a millorar la qualitat de vida i la necessitat de continuar visibilitzant i dignificant el sector de la salut i l’esport.

Valen Alcalà, regidor d’Esports, ha destacat que “dones de la regidoria estem compromesos a continuar promovent aquest tipus de jornades que eduquen i també inspiren a portar una vida més activa i saludable. A Dénia hi ha molts i molt bons professionals de l’esport i la salut, com els que tindrem en aquesta jornada, que ens poden ajudar a implementar hàbits positius. Aprofitem l’oportunitat!”.