Deportes

El RCN Calpe va conquistar 4 bronzes i 1 plata en el Nacional de rem de Mar

Grans resultats els obtinguts per les palistes calpines en aigües de Getxo
Representació del RCN Calpe en Getxo / RCN Calpe

Les aigües de Getxo, a la província de Biscaia, van acollir el Campionat d’Espanya de rem de mar 2024, una competició que va atraure nombrosos equips de tot el país. El Real Club Nàutico Calpe (RCN Calpe) va brillar amb llum pròpia en obtindre resultats destacats en diverses categories, demostrant la seua qualitat i competitivitat en l’àmbit nacional.

L’equip veterà del RCN Calpe, compost per Bárbara García, Sara Garcela, Gema González, Rosa Tur i amb Daniel López com a timoner, es va alçar amb el segon lloc en la distància de 3.000 metres, mostrant una excel·lent coordinació i força en la competició.

En la prova de 6.000 metres, l’embarcació formada per María MotofeleaNoelia Vladereanu, Marina Marquéz, Miriam Bakali i dirigida per Rosa Tur, va finalitzar en una meritòria tercera plaça, subratllant la resistència i el treball en equip de les palistes.

En la categoria cadet femenina, el duo compost per Nayara Ortolá i Alba López en el C2 va aconseguir la tercera posició sobre la distància de 3.000 metres. A més, l’equip C4 de la mateixa categoria, integrat per Catalina González, Lucía SolanesNayara Ortolá, Alba López i amb Rosa Tur al timó, també va aconseguir el tercer lloc en la seua prova de 3.000 metres.

En la categoria C2 Veteranes, la dupla de Sara Garcela i Gema González va completar una destacada actuació en pujar al podi en tercer lloc sobre la distància de 3.000 metres.

Per part seua, Miriam Bakali, en la categoria C1, va disputar la final de 6.000 metres i va finalitzar en la quinta posició, mostrant un gran esforç individual en una competició d’alt nivell.

Un campionat per al rècord

El Campionat d’Espanya de rem de mar 2024 va ser una plataforma on el Real Club Nàutico Calpe va demostrar la seua capacitat per a competir al més alt nivell, aconseguint diversos podis i destacant en diferents categories. Estos resultats reflectixen l’ardu treball i la dedicació dels atletes i entrenadors del club, consolidant la seua posició en el rem nacional.

La participació del RCN Calp en Getxo no sols va ser una celebració de l’esport i el treball en equip, sinó també un incentiu per a continuar millorant i aspirar a majors èxits en futures competicions. Amb la vista posada en els pròxims desafiaments, el club es prepara per a continuar representant a la localitat de Calp amb orgull i determinació en el panorama del rem espanyol.