Deportes

El CD Dénia va perdre a casa de la UD Portuaris (3-1)

Els dianenses van acusar la falta d'entrenaments sent superats pels locals
Navar al costat de Benavente i Lledó / CD Dénia

El CD Dénia va arrancar la seua pretemporada de partits de preparació amb una derrota per 3-1 davant la UD Portuarios, un rival que milita dos categories per davall. La trobada, celebrat en el camp del Grao de Gandia, va servir com un primer test per a l’equip dianense, que va mostrar clares àrees de millora de cara a l’inici de la temporada oficial.

Falta de rodatge

El partit va reflectir la falta de rodatge del CD Dénia, que a penes ha tingut unes poques sessions d’entrenament sota la direcció del seu entrenador, Juanjo Antolí. Els locals van mostrar més espurna i cohesió en el terreny de joc, aprofitant la seua compenetració com a equip per a superar a un Dénia que encara està en procés de construcció.

Malgrat el resultat, este tipus de trobades són fonamentals perquè Antolí comence a perfilar la idea de joc de l’equip i millore l’estat físic dels jugadors. La pretemporada és l’etapa idònia per a realitzar estos ajustos necessaris.

Noves Incorporacions

El CD Dénia ha reforçat la seua plantilla amb les incorporacions de Navar Martos i Mario Feliu, els qui aportaran experiència i frescor a l’equip.

Navar Martos: Amb 24 anys, este migcampista arriba procedent del Villena CF. Al llarg de la seua carrera, Navar ha acumulat experiència en diverses divisions, des de la seua etapa juvenil en el CD Olímpic Xàtiva en Lliga Nacional, fins al seu pas per equips com la UD Benigànim en Tercera Divisió, el Racing Rafelcofer en Preferent, i el CF Alcoi en Primera Regional. Encara que en la seua última temporada amb el Villena CF no va aconseguir anotar, la seua capacitat de control en el centre del camp serà vital per al CD Dénia.

Mario Feliu al costat de Toni Lledó | CD Dénia

 

Mario Feliu: Originari de Gata de Gorgos, Feliu torna al CD Dénia després de passar per la seua formació juvenil en el club. El seu últim any com a juvenil el va disputar amb el CF Gandia, i en la temporada passada va jugar en el CD Jávea, on va participar en 22 partits i va marcar 2 gols. El seu coneixement de l’entorn i experiència local li permetran integrar-se ràpidament en l’equip.

El camí cap a l’inici de la temporada oficial està ple de reptes per al CD Dénia. La derrota davant la UD Portuarios no ha de ser motiu d’alarma, sinó una oportunitat per a identificar i corregir les debilitats de l’equip. Amb les noves incorporacions i l’enfocament en el desenrotllament físic i tàctic, Antolí i els seus jugadors buscaran millorar el seu rendiment i establir una base sòlida per a competir amb èxit en la lliga.