Deportes

Victoria a domicili del Paidos-F. Fernández Luna

Els col·legials van guanyar en la pista del Futsal Sant Vicent per 3 a 9 demostrant la seua superioritat
Equip del Paidos celebrant el seu triomf / CD Paidos Dénia

El CD PaidosF. Fernández Luna continua imparable tal com va demostrar en el pavelló Ginés Alenda de Sant Vicent del Raspeig. En eixe escenari van véncer al Futsal Sant Vicent per 3 a 9. Un triomf que permet als dianenses seguir al capdavant de la classificació de la lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala.

En l’arrancada del partit els visitants van donar mostres de la seua qualitat i en el minut 3 van marcar el 0 a 1 amb una miqueta de Pau Valero. Un gol que va servir per a temperar els nervis i que els va permetre seguir amb la seua pressió alta. En ple domini col·legial, en el minut 7 va arribar el 0 a 2, obra de Vicente Rodríguez.

Els locals van aconseguir eludir la pressió del seu rival i en el minut 13 van minvar les distàncies amb l’1 a 2. Malgrat encaixar aquest gol, els jugadors que dirigixen Luis Llinares i Paco Pastor no van perdre la concentració. Dani Duque va col·locar l’1 a 3.

En veure’s per darrere en el marcador els locals van prendre més riscos i van aconseguir retornar l’emoció amb el gol de Ramal que va ser el 2 a 3. Sense baixar la intensitat el CD PaidosF. Fernández Luna va tornar a augmentar l’avantatge amb el gol de Pau Valero.

Amb el joc totalment controlat, els dianenses van aconseguir desarborar a la formació local amb gols de Miguel Cabrera, Vicente Rodríguez, Rubén Cano i Miguel Cabrera. En l’últim minut del partit l’equip local va marcar el seu tercer gol per a deixar un marcador final de 3 a 9.

La plantilla col·legial ja prepara el seu pròxim compromís que serà el dissabte en el pavelló municipal de Dénia a les 18 hores davant el CD Dominicos València.