Deportes

Toni Soler s’imposa en el XXXII Cross Baix Montgó

L'atleta del CE Llebeig Xàbia domina la prova de 12 km, seguit per Ángel Herrera i Óscar Fornés
Toni Soler en ple esforç / Javier Zamora

L’atleta, Toni Soler, del CE Llebeig Xàbia va realitzar una gran exhibició en el XXXII Cross Baix Montgó, prova que s’inicia en la plaça de la Constitució de Xàbia i acaba en el riu rau de Jesús Pobre.

Durant els 12 quilòmetres del recorregut el xabiero va mostrar el seu gran moment de forma i va aconseguir anar-se’n en solitari camí de la meta. Va saber mantindre un bon ritme amb una mitjana de 3,41 per quilòmetre i el seu temps a l’arribada va ser de 44:12.

El segon lloc va ser per a Ángel Herrera del CA Dénia Corre, qui va invertir un temps de 46:51. El podi masculí absolut el va completar Óscar Fornés del CA Cametes Pedreguer amb una marca de 47:16.

Quant a la categoria femenina, una vegada més, María Isabel Ferrer va ser la més ràpida amb un temps de 47:27. Cal destacar que l’atleta del CE Llebeig Xàbia, va acabar ocupant el sisè lloc de la classificació absoluta.

La segona dona a travessar l’arc d’arribada va ser Carmen Sala del CA Dorsal 19 Pego amb un registre de 57:13. El tercer lloc va ser per a una altra atleta del CE Llebeig Xàbia, Ana Bisquert amb un temps de 57:47.