Sociedad

Música, tradició i teatre per a celebrar la Setmana del Major al Poble Nou de Benitatxell

Del 14 al 20 d'octubre, podran gaudir d'una variada oferta d'activitats
Presentació Setmana del Major / Aj. Benitatxell

Del 14 al 20 d’octubre, les persones majors del Poble Nou de Benitatxell tindran la seua setmana especial plena de diversió, convivència i oci. L’Associació de Pensionistes i Jubilats, amb la col·laboració de la Regidoria del Major, ha preparat una programació dinàmica on predominen les activitats recreatives i d’entreteniment, amb moments per a l’amistat, la cultura i l’esbarjo.

Música i excursions per començar la setmana

El dilluns 14 començarà la Setmana del Major amb una vetlada dolça: xocolate i mona per a tots i l’actuació de Rosa Domínguez al Centre Social. L’ambient de germanor i alegria marcarà l’inici d’una setmana que també ofereix una excursió el dimarts 15 a la ciutat de València. Aquesta activitat permetrà als majors conéixer llocs emblemàtics com l’Albufera, la Ciutat de les Arts i les Ciències i el llit del Túria. La participació a l’excursió està oberta fins al dijous 10 d’octubre, amb inscripcions a través de la presidenta de l’associació, Mónica Garcia.

Teatre i balls per a tancar amb rialles i música

Però el millor de la Setmana del Major arriba durant el cap de setmana. El dijous 17, la Rondalla Crevillentina actuarà al Centre Social a les 22.00h, un espectacle ple de ritmes tradicionals per als amants de la música. El divendres 18, la festa continuarà amb una picaeta i el ball de Toni Català, també al Centre Social, on la música i el bon ambient faran gaudir a tots els assistents fins a ben entrada la nit.

El dissabte 19, el teatre pren el protagonisme amb la representació de l’obra ‘Madre, me quiero casar’, una comèdia divertida interpretada pel grup Siete Comediantes, que promet omplir la sala de rialles. El diumenge, el tancament de la setmana serà per a la reflexió i la celebració amb la missa en honor a Sant Joaquim i Santa Anna, que serà cantada pel Cor Parroquial. Després, com a colofó final, el tradicional dinar de germanor en els salons Canor reunirà a tots els participants per a un moment especial d’unió i agraïment.

Una programació pensada per a gaudir

Durant aquesta setmana, les persones majors de Benitatxell tindran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma d’activitats pensades per a passar-ho bé, compartir amb amics i reviure els millors moments de la seua joventut. La programació inclou també un col·loqui cultural sobre la figura de mossèn Josep Antoni Comes, per als que desitgen aprofundir en temes històrics, però la diversió i l’amistat són els principals protagonistes d’aquesta setmana pensada perquè ningú es quede a casa.