Gastronomía

Maite Serrat: “Dolia té un objectiu fixe, la posada en valor del nostre territori, paisatge i costums, mitjançant la cultura gastronòmica”

L’Auditori Teulada Moraira acollirà el 19 d’octubre la XIII edició d’Alere Dolia
Maite Serrat, Directora de l'Auditori Teulada Moraira / Ràdio Litoral

S’acaba de presentar la XIII edició del projecte turístic cultural Alere Dolia, una cita gastronòmica que prendrà com a escenari l‘Auditori Teulada Moraira aquest mateix mes d’octubre. Aquest matí al Primer Café de Ràdio Litoral hem compartit amb la directora de l’Auditori Teulada Moraira, Maite Serrat, tots els detalls de la programació d’aquesta edició. Una convocatòria que canvia de data, se celebrarà el dia 19, i d’horari, ja que arrancarà a les 11 del matí.

De la mà del xef Nazario Cano i el seu bon fer entre fogons es posarà en valor els productes km 0 i les arrels de la cuina tradicional. Com ens ha explicat la mateixa Serrat, en aquesta edició també s’hi posaran el davantal Lola Ivars, presidenta de l’Associació de Mestresses de Casa, l’agricultor Juanjo Buigues i Miguel Noguera, que és pescador.

El programa de la XIII edició inclou entre les propostes previstes un taller de cuina, el “showcooking” de Nazario Cano, degustació de tapes gourmet, degustació de vins de la Marina, actuació musical en directe o la zona “Dolia Kids”. Una convocatòria gastronòmica i enoturística que ha tingut un important impacte a Teulada des de la seua primera edició, com ha assegurat Serrat.

Podeu tornar a escoltar l’entrevista completa ací.