Deportes

El CB Ifach Calpe debutarà en Primera Divisió a Elx

La formació calpina jugarà el seu primer partit en la pista del CBI Elx.
Sènior del CB Ifach Calpe / CB Ifach Calpe

L’equip sènior masculí del CB Ifach Calpe ja coneix que la lliga de Primera Divisió en el grup B, començarà el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre. Els calpins jugaran la primera jornada de la competició com a visitant. Viatjaran fins a Elx per a jugar davant el CBI Elx un rival que buscarà no deixar-se sorprendre.

La pretemporada realitzada pels jugadors que dirigix Kike Valle ha fet tindre esperances als seus seguidors, de quallar una bona temporada. La imatge que han donat davant rivals que militen en categories superiors ha sigut bona.

Sense tindre a l’equip al cent per cent l’entrenador calpí es mostra satisfet del treball realitzat pels seus jugadors. Durant els partits de preparació els jugadors han pogut anar provant els diferents sistemes ofensius i defensius.

En este grup B de Primera Divisió al costat del CB Ifach Calpe estan els següents equips; NB Alzira, Actualia AlbubasketCB Tavernes Blanques, CB La Vila, CA Montemar, Elx X, CBC Campello, CB Elda, CB Alginet, Medmarket Benidorm, NB Alcoi, Burjassot CB i CBI Elx.