Deportes

La UD Benissa remunta i s’acosta al lideratge en un final èpic

Els beniseros li van donar la volta al marcador i van acabar guanyant al Foietes Benidorm per 2 a 1 en una gran recta final de partit
Banqueta de la UD Benissa davant el Benidorm B / UD Benissa

La sexta jornada en la Segona FFCV en el grup sèptim ens va deixar una victòria de la UD Benissa davant el Foietes Benidorm per 2 a 1. Amb este triomf els beniseros són tercers en la classificació a 1 punt del líder Polop i amb els mateixos punts que el segon l’At Jonense.

En esta confrontació els locals van haver de remuntar el punt inicial dels visitants quan a penes s’emportaven jugats 6 minuts i Grau va avançar a l’equip de la Marina Baixa.

A partir d’eixe moment, la UD Benissa va haver de remar per a intentar donar-li la volta al marcador advers. Va caldre esperar fins a la recta final perquè arribaren els gols locals. En el minut 80 va marcar Paco Lleches i en el 90 va arribar el gol del triomf obra de Cristian.

Grup sext

n este grup assenyalar la victòria del Gorgos CF davant el CF Bellreguard per 5 a 1 que permet al conjunt rojillo pujar posicions en la classificació. L’Orba CF va empatar a casa davant el Daimús (1-1) i continua sent el millor dels comarcals en la classificació.

En el camp Bernardo Font de Teulada el públic va passar una bona #vesprada ja que van veure molts gols encara que el seu equip no va poder guanyar. El FB Teulada Moraira i el CF Miramar van fer taules (3-3).

El CD Dénia B seguix sense alçar cap i després de sis jornades seguix sense aconseguir puntuar en caure en el seu camp davant el Real de Gandia per 1 a 3. La situació en el filial dianense és cada vegada més crítica. És un equip sense idees al qual se li veu molt trista sobre el rectangle de joc.