Deportes

Inici a Xàbia de la Ferrer Cup II de Tenis

Este cap de setmana comença la fase prèvia i a partir del dilluns s'iniciaren els partits del quadre final
Toni Molina en la presentació del torneig / Ayto Xàbia

Xàbia acull la Ferrer Cup II, un prestigiós torneig nacional de tenis organitzat per l’Acadèmia de Tenis Ferrer, en col·laboració amb IBP Tenis. Este esdeveniment, que consolida a Xàbia com un referent esportiu en l’àmbit nacional, es durà a terme en les instal·lacions del Club de Tenis Jávea i promet oferir un espectacle de primer nivell per a tots els amants del tenis.

El torneig començarà amb la fase prèvia, que es disputarà els dies 19 i 20 d’octubre. A partir del 21 d’octubre, donarà inici la fase final, que es prolongarà fins al 26 d’octubre. Les semifinals se celebraran el divendres 25 d’octubre a les 18.00 h, mentre que la gran final tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre a les 11.00 h.

Premis

El torneig repartirà un total de 6.000 € en premis, distribuïts de la manera següent: el campió s’emportarà un premi de 2.000 €, mentres que el subcampió rebrà 1.000 €. Els semifinalistes obtindran 500 € cadascun, els jugadors que arriben als quarts de final seran premiats amb 250 € cadascun, i aquells que aconseguisquen els huitens de final rebran 125 € cadascun.

Participants destacats

Entre els participants, es troben destacats tennistes com Iñigo Cervantes, qui va arribar a ocupar el lloc número 55 en el rànquing mundial, i Sergi Pérez, un jove tennista local de Dénia format en l’Acadèmia Ferrer, que ha aconseguit aconseguir el lloc 480 en el rànquing mundial.

L’Ajuntament de Xàbia convida a tots els ciutadans i visitants a gaudir d’este gran esdeveniment esportiu, que posiciona a la nostra ciutat com un referent en el tenis a nivell nacional.