Deportes

Gran victòria del R. Ondarense davant el R Sant Gabriel per 8 a 3

L'equip d'Ondara afronten amb molta moral el seu partit davant el Costablanca Altea FS
L'equip d'Ondara que va véncer al R. Sant Gabriel / Racing Ondarense

Gran debut del Racing Ondarense jugant com a local en véncer al R. San Gabriel per 8 a 3, en el partit corresponent a la segona jornada de lliga en Primera Regional de Futbol Sala.

En el pavelló municipal d’Ondara els aficionats al futbol sala van gaudir d’un gran partit amb dos equips que van optar per imprimir un alt ritme al seu joc. Es van avançar els visitants en el marcador culminant una bona jugada després de diverses combinacions.

Els locals van reaccionar molt bé i Nico Marí va aconseguir la igualada. Poc va durar l’alegria, ja que en la jugada posterior els visitants van tornar a posar-se al capdavant del marcador. Els locals van desplegar un bon joc generant múltiples ocasions de gol. El punt de la igualada va arribar amb una rematada d’Alejandro Pérez.

En la recta final del primer temps el control del joc va ser dels locals que van trobar el seu premi en assolir Pablo ell 3 a 2. Amb este resultat es van retirar els equips a vestuaris.

La segona mitat va ser monopolitzada per conjunt ondarense millorant el joc respecte a la primera part, la qual cosa li va permetre ampliar ràpidament l’avantatge amb un gol de Nico Marí en el primer minut. Una miqueta que va fer molt de mal a la formació visitant, que es va veure desbordada pel millor joc del seu rival.

En el minut 27 Pablo va tornar a marcar i poc després va arribar el punt de Javi Santacreu 6 a 2. En el minut 35 de nou Javi Santacreu va marcar i seguidament va arribar un autogol visitant. Mancant 4 minuts per al final Jorge va anotar per als visitants el definitiu 8 a 3.

El conjunt ondarense juga en el pavelló d’Altea a les 20.15 hores, el partit de la primera jornada que va quedar ajornat contra Costablanca Altea CFS.