Deportes

Exhibició gimnasta búlgara Boryana Keleyn a Teulada Moraira

El Club Gimnasia Rítmica Llebeig va organitzar este esdeveniment esportiu de gran nivell amb la medallista olímpica en els jocs de París
Boryana Keleyn fent un salt / CG Llebeig

El pavelló municipal de Teulada Moraira es va quedar xicotet per a veure en acció l’exhibició de gimnàstica rítmica en la qual va participar Boryana Keleyn, medalla de plata en els Jocs Olímpics de París.

La gimnasta búlgara va participar en este esdeveniment esportiu que brillantment va organitzar el Club Gimnasia Rítmica Llebeig. Sobre el tapís van anar passant gimnastes realitzant exercicis que van alçar al públic dels seus seients.

La gran atenció va arribar quan Boryana Keleyn va mostrar la seua enorme qualitat. A més, de fer les delícies amb els seus exercicis també ho va fer amb la seua firma d’autògrafs. Moltes gimnastes que la tenen com a referent en este complicat esports van tindre l’oportunitat d’escoltar consells i sobretot es van emportar a casa fotografies amb la gran gimnasta mundial.

Firmant autògrafs | CGR Llebeig

Una gran campiona

A l’agost, la jove esportista de 24 anys, va competir en els Jocs Olímpics d’estiu de 2024. Es va classificar per a la final de l’all-around en tercer lloc. En la final, va guanyar la medalla de plata, que va ser la primera per a Bulgària en gimnàstica rítmica individual des que Adriana Dunavska va guanyar la plata en els Jocs Olímpics de Seúl l’any 1988.