Deportes

El Racing Ondarense va guanyar al CFS Dianense en la Nostra Copa

L'equip d'Ondara va véncer per 4 a 2 havent de remuntar el gol inicial marcat per Rubén Puigcerver

El derbi de la Marina Alta en la segona eliminatòria de la Nostra Copa de futbol sala es va saldar amb victòria del Racing Ondarense ante el CFS Dianense-Rte Mena per 4 a 2. El partit es va disputar en el pavelló municipal d’Ondara dijous passat presentant una gran entrada.

S’avançaria el conjunt visitant en el minut 4 de partit gràcies al gol de Rubén Puigcerver. Poc va durar l’alegria dels dianenses, ja que un minut després posaria l’empat en el marcador el capità ondarense Álex Pérez.

A partir de l’empat el partit va ser dominat per l’equip local avançant-se en el marcador mancant 2 segons per al descans amb un gran gol de Nico Marí després de jugada individual.

En la segona part el conjunt dianense va tractar de portar el control del joc però la bona defensa local va impedir que generara ocasions clares de gol. Els ondarenses van gaudir de nombroses ocasions de gol, finalitzant el partit amb un 4 a 2 que els permet accedir a la tercera ronda de la III Nostra Copa