Deportes

El Gorgos CF va eliminar al Beniarbeig CF en la Nostra Copa (3-5)

El partit va estar controlat per l'equip visitant encara que els locals van donar emoció en la segona mitat
Jugadors del Gorgos CF celebrant el triomf / Gorgos CF

El Gorgos CF seguix avant en la IV Nostra Copa de futbol després de véncer al Beniarbeig CF per 3 a 5, en la segona eliminatòria d’esta competició.

El partit disputat en el camp municipal “Girona”, va estar controlat pel conjunt de Gata de Gorgos, que es va mostrar clarament superior al seu adversari. Els locals van aguantar bé en l’arrancada del partit però amb el pas dels minuts els visitants van mostrar el seu millor joc.

En el minut 14 Axel va aconseguir batre al porter local. A partir d’eixe moment, pese a l’esforç dels jugadors del Beniarbeig CF, va anar Axel qui va tornar a marcar col·locant el 0 a 2 en el marcador. Dos minuts més tard, Axel va tornar a demostrar que era la seua #vesprada i va marcar el 0 a 3.

L’equip local va acurtar les diferencia amb un gol de Rubén Menacho. Poc va durar l’alegria local, ja que 5 minuts més tard Pau va posar l’1 a 4 amb el qual ens aconseguisc l’equador el partit.

En la segona part, el Beniarbeig CF va avançar la seua pressió i per mediació de José Ramón va estrényer el marcador amb el 2 a 4. Este gol va augmentar la moral local, els seus jugadors sense res a perdre es van anar a l’atac i l’emoció va arribar quan l’arieta local, Andrés va marcar el 3 a 4.

Els visitants van evitar la reacció local marcant per mediació d’Héctor mancant 9 minuts per a arribar al final del temps reglamentari. El marcador final de 3 a 5 va reflectir la superioritat visitant.

Els partits d’esta competició amb protagonisme comarcal es jugaran el diumenge, El Verger-La Font en el camp municipal del Verger a les 17 hores. El FB Teulada Moraira-Polop es disputarà en el camp “Bernardo Font” a les 19 hores.