Deportes

El Club Gimnasia Calpe comença a caminar

Les calpines inicien este diumenge la temporada participant en el campionat provincial Base de conjunts
Conjunt aleví del CG Calpe / CG Calpe

El Club Gimnasia Calpe inicia una nova temporada amb la participació dels seus diferents conjunts en el Campionat Provincial Base de Conjunts, que se celebrarà diumenge que ve 6 d’octubre. Les joves gimnastes calpines es preparen per a demostrar el treball i la dedicació que han invertit durant els últims mesos en els seus entrenaments.

La representació del club en esta competició estarà a càrrec del conjunt prebenjamí, format per les gimnastes Verónica, Milana, NikaBárbaraUliana i Daria, els qui buscaran brillar en el seu debut de temporada.

També competirà el conjunt de categoria Aleví, compost per Zoe, AntoniaAna, Miranda i Aridna, els qui han treballat intensament per a estar a l’altura d’este important compromís. Finalment, el conjunt Cadet, integrat per Ruth, Bella, Ami, Elia i Laia, també serà present en la cita, buscant posar en pràctica tota l’experiència adquirida en els seus entrenaments.

Des del Club Gimnasia Calpe es té plena confiança en el treball realitzat per les tres formacions, amb l’objectiu que les gimnastes aconseguisquen plasmar sobre el tapís tot l’esforç i dedicació mostrats durant la pretemporada. Les entrenadores i les joves esportistes han treballat braç a braç, i ara arriba el moment de demostrar en competició tot l’aprés.

Amb il·lusió i compromís, el club espera que el Campionat Provincial Base de Conjunts siga el primer pas d’una temporada exitosa, en la qual les gimnastes puguen continuar creixent tant en l’esportiu com en el personal.