Deportes

El CD Dénia va tindre a prop la victòria a Novelda

L'equip de Juanjo Antolí va tindre un clar avantatge per 0 a 2 però l'expulsió de Martín Pacheco va ser clau per a no guanyar
Jugadors dianenses pressionant al rival / Javier Zamora

La quinta jornada de la Lliga Comunitat de Futbol ens va deixar un empat per al CD Dénia a Novelda davant Novelda Unión (2-2).

Els dianenses van començar de la millor forma possible, ja que Castillo va marcar el 0 a 1 quan a penes s’emportaven jugats 5 minuts. Els locals en veure’s per davall en el marcador van pujar el seu ritme de joc a la recerca de l’empat. L’orde defensiu dianense va evitar que els locals pogueren igualar el marcador en la primera mitat.

En l’arrancada del segon temps va arribar una jugada que va marcar l’esdevindre del partit. El visitant, Martín Pacheco va veure la segona cartolina groga deixant al seu equip en inferioritat numèrica.

El CD Dénia va saber alçar-se del pal moral que va rebre i per mediació d’Alexis López va aconseguir el 0 a 2. El tècnic local va fer canvis ofensius en el seu equip buscant acurtar l’avantatge visitant. En el minut 74 Torregrosa va aconseguir l’1 a 2.

Es va entrar en la recta final del partit amb una pressió forta del Novelda Unió que va buscar l’empat davant un rival que ja no va poder eixir a la contra com ho havia fet abans. Més per empenyiment que per joc, els locals van aconseguir posar les taules en el marcador amb el punt de Belda en el minut 85.