Deportes

Dur castic per al CD Dénia juvenil

El Comité de Competició clausura el camp Diego Mena amb un partit i sanciona amb 5 i 4 partits respectivament a dos jugadors dianenses
camp de fútbol Diego Mena / Javier Zamora

La suspensió del partit de Lliga Preferent Juvenil que jugaven el CD Dénia i el Kelme el diumenge passat en el camp Diego Mena ha portat conseqüències importants per a la formació dianense.

Una vegada revisada l’acta que va realitzar el col·legiat de la trobada, Oualid El Ghrissat, per part del jutge únic del Comité de Competició de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, se li ha comunicat al CD Dénia la clausura del camp Diego Mena per un partit per incidents greus del públic que van provocar suspensió definitiva del partit.

El capítol de sancions recorre suspendre amb 2 partits al jugador Alejandro Fornés per dirigir-se a l’àrbitre amb termes o actituds de menyspreu. A este mateix jugador, se li castiga amb 1 partit per no marxar-se als vestuaris una vegada expulsat i se li sumen 2 partits més de suspensió per dirigir-se a l’àrbitre amb termes o actituds de menyspreu en una ocasió diferent de la que va originar la seua expulsió.

Un altre dels jugadors sancionats és Adrián Molina al qual li han caigut 4 partits per produir-se amb violència lleu cap a l’equip arbitral. Al delegat Juanjo Ribes se li inhabilita per 14 dies per incomplir les seues obligacions com a delegat de camp.

Les al·legacions realitzades pel CD Dénia no van ser admeses a tràmit en presentar-se fora de termini amb el que tots els castigats hauran de complir amb les sancions.