Deportes

Dénia Bàsquet es mesura al CB Jorge Juan en Tercera FEB

Els dianenses reben a una formació clàssica del bàsquet autonòmic en el pavelló de Joan Fuster el dissabte a les 19.30 hores
Eduardo Clavero durant un temps mort / Javier Zamora

Després d’una intensa pretemporada que va començar a mitjan agost, l’equip dirigit per Eduardo Clavero i Xavier Díaz està llest per al seu esperat debut en la Tercera FEB, anteriorment coneguda com a Lliga EBA. Este dissabte 12 d’octubre, a les 19.30 hores, el pavelló de Joan Fuster acollirà el primer partit de la temporada, on els locals s’enfrontaran al Jorge Joan de Novelda, un conjunt amb experiència i solidesa en esta categoria.

Malgrat les dificultats físiques que han afectat alguns jugadors, l’equip està decidit a unir-se i donar el millor en la pista. El cos tècnic ha treballat intensament perquè arriben en les millors condicions possibles, llestos per a competir d’igual a igual amb el seu rival. El suport de l’afició serà crucial en esta arrancada, i s’espera una gran assistència de socis i seguidors per a abrigallar a l’equip en la seua emocionant estrena de temporada.

Plantilla del Dénia Básquet en Tercera Divisió | Dénia BC

Este projecte, que ha crescut des de l’ascens reeixit en la fase final de 1r Nacional a Canals, compta amb el suport de patrocinadors clau com BPM Lighting, SUMA i l’Ajuntament de Dénia, els qui han sigut fonamentals en el seu desenrotllament. A més, nombroses empreses locals s’han sumat per a enfortir esta ambiciosa proposta, que no sols aposta per l’èxit esportiu, sinó també per transmetre serietat i compromís en tots els aspectes.

A més del debut en la Tercera FEB, altres tres equips del club també iniciaran la seua temporada este cap de setmana. El Sènior Masculí 1r Zonal, sota la direcció de Carlos Vila, s’enfrontarà a l’CB Ifach Calp el dissabte a les 17.00 hores en el pavelló Joan Fuster. D’altra banda, el Júnior Masculí 1r Zonal, dirigit per Rubén Velázquez, jugarà el seu primer partit el diumenge a les 17.00 hores contra l’UPB Gandia.

El Júnior Masculí Preferent, també a càrrec de Velázquez, viatjarà a Alzira per a disputar la seua trobada el dissabte a les 16.00 hores davant l’equip local.

Amb tot preparat i després d’un excel·lent treball durant la pretemporada, els equips estan llestos per a donar el millor de si mateixos en este prometedor inici de campanya.