Deportes

CG Les Marines inaugura la temporada amb grans resultats

El club suma quatre ors i cinc bronzes en una espectacular doble cita que marca un prometedor començament de la temporada
Gimnastes del CG Les Marines / CG Les Marines

El passat cap de setmana, el Club Les Marines va iniciar la temporada de conjunts i la copa base individual amb una doble competició en els trofeus Almoradí i Sant Jordi d’Alcoi, aconseguint uns resultats extraordinaris: quatre ors i cinc bronzes en total. Un començament que deixa al club amb sensacions immillorables de cara als pròxims compromisos.

El dissabte va ser un dia d’estrena per als cinc conjunts del club. Les xicotetes del conjunt prebenjamí, compost per Rebecca, Emma, Lamar, Lucia i Valentina, van debutar en la competició de nivell nacional deixant molt bones sensacions en la seua primera participació. Mentrestant, l’altre conjunt prebenjamí, amb més experiència i format per Eva, AinaraIsabellaAnia i Sara, va encantar tant al públic com al jurat, alçant-se amb l’or.

Durant la jornada del diumenge, tots dos conjunts van realitzar una bona actuació, encara que la competència contra una categoria superior els va impedir pujar al podi.

En la categoria aleví, les gimnastes Daniela, Polina, Vasilisa, Vera i Alessia van dur a terme un espectacular exercici de cinc cércols que les va col·locar en el més alt del podi en una categoria molt competitiva. El diumenge, malgrat algunes xicotetes fallades, van aconseguir el tercer lloc, pujant novament al podi.

El conjunt infantil, integrat per Sophie, Paulina, JuliaMandana i Anastasia, va tindre una bona estrena el dissabte, encara que una trajectòria fallida de la pilota les va relegar al sisè lloc. No obstant això, a Alcoi el diumenge, van aconseguir llevar-se l’espinita del dia anterior i van realitzar un exercici espectacular que les va portar a l’or.

Gimnastes juvenils del CG Les Marines |CG Les Marines

El conjunt juvenil, format per Tatiana, LucíaRuthNaiara i Valery, va demostrar l’alt nivell d’entrenament de l’equip. Malgrat alguns errors, van aconseguir penjar-se l’or el dissabte, en una categoria amb més de vint contrincants. El diumenge, van millorar la seua actuació i van tornar a pujar-se pel cap alt del podi, tancant el cap de setmana de manera brillant.

El diumenge també va ser el torn per a les gimnastes individuals. Daniela, en la categoria aleví, va aconseguir el bronze, igual que Katya en categoria benjamí. En la mateixa categoria, Almudena es va quedar prop del podi, en cinquena posició, mentre que Zaira va obtindre un meritori setè lloc. En la categoria cadet, Sanchia va realitzar un bon exercici, però l’alt nivell de la competència li va impedir ascendir en la classificació. Per part seua, Yeva va aconseguir el bronze amb un excel·lent exercici de pilota.

Amb estos magnífics resultats, Les Marines es prepara amb confiança per a la fase provincial del Campionat d’Espanya Base, amb l’esperança de classificar a tots els seus conjunts per a la fase autonòmica. Des del club ja s’agraïx al cos tècnic, als pares, a les gimnastes i als patrocinadors pel seu esforç i dedicació, que han permés inaugurar la temporada amb estos excepcionals resultats.