Deportes

«Ardora III» va guanyar la regata Cantàbria Labs Dénia

El vaixell patronejat per Antonio Gadea, es va alçar amb la victòria absoluta d'esta desena edició
Guanyador amb el seu trofeu / Marina El Portet

Un total de 16 embarcacions es van donar cita en les aigües de Xàbia i Dénia per a disputar, la X edició de Cantàbria Labs Dénia una prestigiosa regata, demostrant una vegada més la passió i el talent dels navegants de la nostra regió.

A pesar que el vent del Sud es va fer esperar en la jornada del dissabte, els participants van poder gaudir d’unes condicions òptimes per a la navegació, amb vents d’entre 10 i 15 nusos. La primera prova es va dur a terme en la badia de Xàbia, mentre que la segona es va convertir en un emocionant recorregut costaner que va portar als regatistes fins al Cap de la Nau.

El diumenge, després d’un breu retard a causa de condicions meteorològiques adverses, el vent va tornar a acompanyar als participants, permetent completar altres dos proves. L’última d’elles, una travessia entre Xàbia i Dénia, va posar el fermall d’or a este intens fi¬n de setmana.

Classificació regata

Després de la suma dels punts obtinguts en totes les proves, el vaixell «Ardora III», patronejat per Antonio Gadea, es va alçar amb la victòria absoluta d’esta edició. Li van seguir en el podi «Estrella Azul», de Ramón Acín, i «Zoë», de Wessel Schot.

Resultats de la general

Divisió Alfa: 1. «Estrela Blava», 2. «KIM,» 3. «Aquax».

Divisió Bravo: 1. «Ardora III», 2. «Zoë», 3. «Albireo».

La nit del dissabte, el Club Nàutico Jávea va acollir una vetlada en la qual es van entregar els trofeus als guanyadors de cada divisió de les proves del dia. L’ambient va ser de celebració i esperit esportiu que caracteritza a esta competició.

El lliurament de trofeus als vencedors de la classificació general va tindre lloc el diumenge en Lamarserena en el port esportiu Marina El Portet de Dénia, posant així el punt final a esta exitosa edició de Cantàbria Labs Dénia.