Deportes

Xàbia prepara la XVIII Gala de l’Esport

L'Ajuntament continuarà premiant l'esforç i la dedicació dels atletes locals i de reconéixer a aquells que han treballat pel foment de l'esport
Rosa Cardona i Toni Molina / Ayto Xàbia

El pròxim 27 de setembre, Xàbia celebrarà la XVIII Gala de l’Esport, un esdeveniment que ret homenatge als esportistes més destacats del municipi i als valors fonamentals de l’esport. En esta edició, l’Ajuntament de Xàbia continuarà premiant l’esforç i la dedicació dels atletes locals, i de reconéixer a aquells que han treballat incansablement pel foment de l’esport en la localitat.

Un dels moments més esperats de la gala serà el lliurament del Guardó Maurice Cheutin, un reconeixement especial que s’atorga a una persona que haja contribuït de manera desinteressada i significativa al desenrotllament i promoció de l’esport a Xàbia. Este guardó, que porta el nom de Maurice Cheutin en el seu honor, busca destacar el compromís dels qui han impulsat l’esport a Xàbia.

A més, durant la gala s’atorgaran premis al mèrit esportiu als esportistes locals que hagen aconseguit excel·lents resultats en les seues respectives disciplines al llarg de l’any. Estos reconeixements se centren a celebrar els assoliments obtinguts i l’esforç constant dels atletes que representen a Xàbia.

Durant la gala, també es premiarà a l’esportista destacat o destacada de Xàbia en 2024, un reconeixement dirigit a una figura no professional que haja demostrat un lliurament i passió excepcionals en la seua disciplina. Esta persona no sols es destacarà pels seus assoliments, sinó també per la seua capacitat per a inspirar a uns altres i ser un exemple dels valors que promou l’esport.

Com a part de l’esdeveniment, es projectarà un vídeo centrat en l’esport inclusiu, destacant valors fonamentals com la integració, l’esforç i la superació personal. Este audiovisual mostrarà la importància de l’esport com a ferramenta per a fomentar la inclusió i motivar als esportistes de totes les edats i capacitats.

«Per a mi és un gran orgull poder reconéixer el mèrit, el treball i la constància dels esportistes de Xàbia que estan lluitant amb tot el seu esforç per a fer realitat els seus somnis», ha assenyalat el regidor d’esports, Toni Molina.

La XVIII Gala de l’Esport de Xàbia promet ser una vetlada carregada d’emoció, reconeixement i celebració, on l’esport i els seus valors bàsics seran els grans protagonistes. L’esdeveniment se celebrarà el 27 de setembre a les 18.30 en el Palau Municipal d’Esports M.B.A.