Ocio Sociedad

Virginia Pérez: “Un casal d’associacions és el que més reclamen, intentem facilitar-los espais on puguen reunir-se”

Participació anima als joves de Benissa a crear associacions específiques que promoguen els seus gustos i interessos
Virginia Pérez, regidora de Participació Ciutadana de Benissa / Radio Litoral

La Glorieta Dolores Piera de Benissa acollirà aquest dissabte 5 d’octubre la III Fira d’Associacions, així ens ho ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Virginia Pérez, aquest matí al Primer Café de Ràdio Litoral. Una convocatòria que comptarà amb expositors informatius de cadascuna de les associacions participants, tallers, demostracions, actuacions i es cuinarà una paella per als assistents.

Com ens ha confirmat la regidora, Benissa té un ample i variat ventall d’associacions, unes 80 en el registre oficial. Hi ha associacions esportives, culturals, festives, empresarials, mediambientals, solidàries…, Virginia Pérez nota a faltar més associacions juvenils i ens ha detallat el procés per a donar-se d’alta i els avantatges de formar part d’una associació legalment constituïda.

A més a més, la regidora de Participació Ciutadana ens ha parlat del procés per a dur endavant els Pressupostos Participatius i de la proposta que finalment passarà a formar part del document econòmic de 2025: la renovació del castell de les festes de Moros i Cristians.

Pots tornar a escoltar l’entrevista ací.