Deportes

Victoria del CD Jávea i derrota per al Pego CF en Primera FFCV

Un gol d'Ofi i la bona faena defensiva va permetre a l'equip d'Ivorra començar bé la temporada
Una de les formacions del CD Jávea en esta temporada / Javier Zamora

El CD Javea va començar amb bon peu el seu camí en la Segona FFCV en guanyar a Mutxamel (0-1). No pot dir el mateix el Pego CF que va perdre a Alberic per 1 a 0.

Sota la direcció de Julio Ivorra, els xabieros van eixir al camp amb determinació, dominant a un rival que no va poder ocultar els nervis de la seua estrena davant la seua afició.

El gol de la victòria va arribar d’hora, en el minut 10, quan Ofi va aconseguir batre al porter local, Samuel, amb un tret precís. Este punt va proporcionar una dosi de tranquil·litat als visitants, que van saber mantindre l’avantatge durant la resta de la trobada. Malgrat els intents del Mutxamel per igualar el marcador amb un joc directe, l’equip de la Marina Alta es va mostrar sòlid en defensa.

En la segona mitat, Julio Ivorra va reforçar la línia medul·lar amb canvis estratègics que van donar aire als seus jugadors, permetent-los resistir els embats del rival. Al final, el CD Xàbia es va emportar una merescuda i treballada victòria, sumant tres punts importants en l’inici de la campanya.

Derrota per al Pego CF

El gol matiner de Nacher, en el minut 8, va condicionar el desenrotllament del partit, deixant als pegolinos en una posició desfavorable des del principi.

Malgrat els esforços del Pego CF per revertir la situació, la falta de precisió en l’atac els va impedir trobar el camí al gol. L’Alberic, per part seua, va saber defendre amb orde l’avantatge obtingut, frustrant qualsevol intent dels visitants per igualar el marcador.

El resultat va deixar al Pego CF amb una sensació de tristesa, però amb la determinació de millorar en les pròximes jornades per a revertir este inici advers en la temporada.