Deportes

Victòria clara del CD Paidos-F. Fernández Luna

Els col·legials van véncer amb rotunditat a l'acabat d'ascendir At. Morvedre per 8 a 2
Plantilla del CD Paidos-F. Fernández Luna / CD Paidos Dénia

El pavelló municipal de Dénia va ser l’escenari del triomf del CD PaidosF. Fernández Luna en el xoc corresponent a la segona jornada de la lliga Juvenil Preferent. Els dianenses van imposar el seu millor joc per a véncer a l’At. Morvedre per 8 a 2.

Des de l’arrancada del partit es va veure amb claredat la superioritat dels locals. Amb una pressió alta i molta profunditat en el seu joc van aconseguir marcar un ritme alt de partit. Va caldre esperar fins al minut 13 perquè Andreu obrira la porteria rival anotant l’1 a 0. La reacció visitant va arribar en una jugada aïllada que va sorprendre la defensa col·legial i Marcos va anotar l’1 a 1.

En la segona part el control i la possessió de pilota va augmentar per als xics que dirigixen Luis Llinares i Paco Pastor. Amb el pas dels minuts l’efectivitat rematadora dels dianenses es va plasmar en diversos gols que van deixar tocats als visitants. Al final del temps reglamentari el 8 a 2 va ser fidel reflex del viscut en la pista. Els golejadors dianenses van ser, Andreu (3), Pau, Hernández, VicenteDani i Hugo.

Després d’esta jornada el CD PaidosF. Fernández Luna és líder de la classificació i ara ja treballa per al seu pròxim partit que serà visitant al Futsal Sant Vicent.

Entrenament amb la Selecció Autonòmica

Els jugadors cadets del CD PaidosHugo Pons , Cayetano Iglesias , Carlos Herrera i els juvenils Pau Valero i Andreu Ivars van ser presents en els entrenaments que van tindre lloc en el pavelló d’Alfafar, a l’inici d’esta setmana que van dur a terme la selecció valenciana sub-16 i sub-19.