Deportes

Turisme promociona el municipi a través del Club de Pilota Valenciana de Calp

El club calpí participa en Bèlgica en la Champions League de pilota en la modalitat de Llargues
Equips de Llargues de Calp / Ayto Calpe

La setmana vinent el Club de Pilota Valenciana de Calp participarà en el municipi belga de Montignies-lez-Lens en la fase final de la Champions League de Llarges. Es tracta d’una competició que reunix els 12 millors equips d’Europa que es jugarà el 27, 28 i 29 de setembre .

Coincidint amb esta important cita esportiva el departament de Promoció Internacional ha posat en marxa una campanya per a donar a conéixer el municipi en el mercat belga, un destí emissor de gran rellevància. A través de diverses accions promocionals Turisme pretén donar a conéixer l’oferta turística de Calp, centrada en el benestar, la sostenibilitat i la riquesa cultural.

L’objectiu és posicionar Calp com un destí atractiu per a aquells visitants que busquen experiències autèntiques i de qualitat, fora de les temporades altes.

A més, s’estan explorant noves vies de col·laboració amb Montignies lez Lens, amb la finalitat d’estrényer llaços i fomentar l’intercanvi cultural i esportiu. Esta col·laboració obri una via per a les relacions entre totes dues localitats amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi cultural i esportiu, així com explorar noves oportunitats de desenrotllament turístic.

La participació del Club de Pilota Valenciana de Calp en esta competició de màxim nivell ha sigut l’excusa perfecta per a donar a conéixer els encants del nostre municipi a Bèlgica.