Sociedad

Teulada Moraira, entre els finalistes del concurs ’30 pobles més bonics de la Comunitat Valenciana’

Els ciutadans poden participar descarregant l'app gratuïta Espanya Turisme
Centre de Teulada / Redacció

El municipi de Teulada Moraira ha aconseguit situar-se entre els 30 pobles finalistes del concurs ‘Poble Més Bonic de la Comunitat Valenciana’, una competició que busca destacar tant els encants històrics dels seus cascos antics com la bellesa natural dels seus entorns. Des de hui, es convida als residents i visitants a participar en la votació a través de l’aplicació Espanya Turisme, oberta fins al pròxim 6 d’octubre.

Els quatre pobles que obtinguen més vots tindran l’oportunitat de competir en l’àmbit nacional, optant al títol de poble més bonic d’Espanya. Amb esta iniciativa es pretén fomentar el turisme i donar visibilitat a les localitats valencianes.

La regidora de Turisme, Veronica Martínez, ha mostrat la seua satisfacció per la inclusió de Teulada Moraira entre els finalistes: “És un orgull per a nosaltres estar en esta selecció. Continuarem treballant per a posar el nostre municipi en el mapa i atraure més visitants”.

Per a participar en la votació, només cal descarregar l’app gratuïta Espanya Turisme i seguir uns senzills passos. A més, els organitzadors animen a compartir l’experiència en xarxes socials amb l’etiqueta #poblesbonicscv2024 i etiquetar a @espanaturismo.app i @teuladamorairatourism.

Instruccions per a votar

Descarrega l’app Espanya Turisme (gratuïta):

Accedeix al concurs des del menú principal de l’aplicació, on trobaràs la secció ‘Votació del poble més bonic de la Comunitat Valenciana’.

Selecciona Teulada Moraira en el rànquing i prem la icona de la mà per a registrar el teu vot.

Comparteix el teu suport en xarxes socials amb l’etiqueta #poblesbonicscv2024 per a augmentar la visibilitat del municipi.

La votació romandrà oberta fins al 6 d’octubre, i cada vot compta per a ajudar a Teulada Moraira a avançar cap al títol nacional.