Deportes

Segona derrota de lliga per al CD Dénia

Els dianenses van caure davant el CF Independent Alacant equipe que es va mostrar superior durant gran part del partit

Segona derrota de lliga per al CD Dénia en caure per 1 a 3 davant el CF Independiente Alicante, que deixa a la formació dianense en els llocs baixos de la classificació.

En el camp Diego Mena, l’afició va tornar a donar l’esquena a la gestió de la directiva comandada per Juan Benavente, una pobra entrada que es va veure reflectida en una graderia en la qual va haver-hi molt de seient buit.

D’eixida el tècnic local Juanjo Antolí va haver de recórrer a convocar a 3 xavals del filial que havien jugat la #vesprada anterior per a completar la convocatòria. Alguna cosa que no és massa seriós en un club com és el CD Dénia. Una vegada més i ja van dos el porter suplent acabe jugant com a home de camp.

Els locals van tindre la seua millor ocasió al quart hora quan Maverick va estavellar el seu tir en la fusta. Els visitants que van manejar el ritme de joc van aconseguir marcar dos punts abans del descans, gols que van fer molt de mal al CD Dénia.

La segona part va començar amb un equip visitant que es va limitar a controlar els tímids atacs dianenses. L’esperança per a l’afició quan, Maverick, el millor del partit va rematar de cap un gran centre d’Ángel. Una reacció que #prompte va atallar la formació visitant en marcar el seu tercer gol.

Antolí va refrescar l’equip donant entrada a jugadors del filial i a un Zazo que sense estar al cent per cent va donar qualitat amb els seus atacs per banda dreta. Al final l’afició local resignada pel resultat va acomiadar als seus jugadors amb aplaudiments premiat el seu esforç però no el seu joc.