Educación Sociedad

Salvador Enrique Cebolla: “Pràcticament acabada la declaració d’interès comunitari, estem propers a posar la primera pedra del col·legi”

Benissa contarà en el futur en un centre educatiu inclòs en Scholas, organització creada pel Papa Francisco
Salvador Enrique Cebolla, rector de Benissa / Radio Litoral

La construcció d’un nou col·legi privat de caràcter cristià al municipi de Benissa està més a prop de ser una realitat. Hui en el Primer Café de Ràdio Litoral, el rector de Benissa, Salvador Enrique Cebolla, ens ha confirmat que a finals de novembre podria posar-se la primera pedra del nou centre educatiu. I que este centre s’inclouria en Scholas, una organització internacional de Dret Pontifici, creada pel Papa Francisco el 2013, amb l’objectiu de transformar l’educació i fomentar la inclusió social.

El procés per a obtenir la declaració d’interès comunitari per al terreny on edificar el nou centre està pràcticament conclosa, i amb aquesta declaració en la mà es podrà posar la primera pedra del nou centre educatiu.

Cebolla també ha avançat que en breu, unes dos setmanes, s’instal·laran les bastides que permetran dur a cap les obres amb les quals concloure la col·locació dels pinacles. Treballs amb els quals revestir i rematar els pinacles, a més de coronar-los amb les seues corresponents estreles.

Ací pots escoltar l’entrevista completa.