Deportes

Presentació de la XIX Travessía nadant Sant Roc a Dénia

Serà la primera edició del Memorial Carlos Morelló persona morta fa uns anys, col·laboradora directa amb la prova
Carles al costat de José Salvador Ronda / Javier Zamora

Els majorales de Sant Roc van realitzar la presentació de la seua XIX Travessia nadant que a partir d’esta edició el seu nom anirà acompanyat pel de Memorial Carlos Morelló. Este jove dianense, va ser fundador del Club Natació Dénia i va col·laborar directament en l’organització de la travessia en diverses edicions. Carlos Morelló va morir fa alguns anys i ara l’organització ha optat per tindre-ho present en la resta d’edicions que organitzen.

La presentació de la travessia va ser molt emotiva, el conductor de l’acte va ser un dels mayorales, José Salvador Ronda, qui va explicar el motiu que els ha portat a col·locar el Memorial Carlos Morelló a la seua prova. Els seus pares, esposa i fills van ser presents en la presentació. Ronda li va entregar a Carles el seu fill un quadre amb la samarreta que s’entregarà a tots els participants en la qual porta impresa la imatge de Carlos Morelló.

L’emoció va embargar a tots els presents quan Mónica Berenguer, amiga personal de Morelló i expresidenta del Club Natació Dénia li va dedicar unes paraules de rècord que van arribar al cor de tots els assistents.

Família de Carlos Morelló | J.Zamora

Detalls tècnics

La prova que se celebrarà diumenge que ve 15 de setembre tindrà 4 distàncies. La més llarga és de 5.000 metres, una distància que no és molt habitual entre els habituals nadadors. Una altra de 1.500 metres, 500 metres i una dedicada per als més joves que hauran de nadar 200 metres.

Majorales amb familia de Carlos Morelló ! J.Zamora

L’escenari on s’estarà la línia d’eixida i meta és la platja de l’Escullera nord. Els primers a llançar-se a la mar seran els que facen la distància dels 1.500 que ho faran a les 9.30. Els participants en la travessia més llarga eixiran 5 minuts més tard. Una vegada concloguen totes dos proves donaran principi les proves curtes.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cadascuna de les categories tant en dones com en homes.