Deportes

Paterna CF i CD Dénia van empatar sense gols en un avorrit partit

Poques ocasions de gol en un partit sense tot just ritme per les contínues interrupcions arbitrals
Maverik amb la pilota / Javier Zamora

El CD Dénia va sumar el seu primer punt en el campionat de Lliga Comunitat en empatar a zero davant el Paterna CF, en el camp Gerardo Salvador de la localitat valenciana.

Va ser un partit molt igualat sense que cap dels dos equips fora capaç de superar a l’altre. En la primera mitat, va haver-hi excessives interrupcions del joc, falta rere falta que va impedir que es jugara un futbol fluid.

Els locals no van poder sobrepassar la línia de pressió dels dianenses, van basar els seus tímids atacs amb un joc directe on la defensa visitant va tindre tots els seus avantatges. Els homes que dirigix Juanjo Antolí van buscar eixir al contraatac encara que tampoc van ser molt efectius. Es va arribar al descans amb l’empat inicial.

En la segona mitat poques coses van canviar, el control del joc va ser altern, els locals es van acostar amb un cert perill sobre la porteria visitant però tampoc van estar encertats en les seues rematades.

Amb el pas dels minuts tots dos tècnics van refrescar als seus equips buscant que amb l’entrada de gent de la banqueta millorara el joc. No va anar així i es va arribar al final del temps reglamentari amb el marcador de zero a zero.

Sense samarretes reserva

Abans del començament del partit, el CD Dénia va tindre va sol·licitar que el Paterna CF jugara amb el seu segon equipament en coincidir la samarreta groga. Els locals es van negar a això, els visitants no van portar una altra samarreta que la groga pel que al final l’equip local va cedir una samarreta d’una altra temporada perquè l’equip dianense poguera jugar el partit.

L’anècdota de l’equipatge reserva del CD Dénia no va passar desapercebut per a l’afició local, que no entenien com un club amb la història que té en el futbol valencià, l’equip de la Marina Alta, haguera de demanar jugar amb una elàstica que no fora la seua.

Un fet que torna a evidenciar la falta de gestió que hui dia viu el club que presidix Juan Benavente que acumula diverses incidències des del començament de lliga. No presentar al seu equip filial a un partit de lliga, tardança en la diligència de fitxes, ajornament del partit del seu equip juvenil C i falta de samarreta reserva. Tot això succeïx en un club que té un director general i un director esportiu, alguna cosa que té difícil explicació i on ningú assumix responsabilitat cap.