Deportes

Partit agònic per a tots dos contendents CD Dénia-CF Gandia

Les dos formacions estan ocupant llocs baixos en la classificació en esta arrancada de lliga
Defenses dianenses durant un partit / Javier Zamora

En el camp Diego Mena de Dénia, este diumenge, a les 18 hores es veuen les cares dos equips dels anomenats històrics del futbol valencià. El CD Dénia i el CF Gandia travessen moments crítics en li pla esportiu. En l’aspecte social no passen per la seua millor esplendor.

En este partit es juguen moltes coses, els dos estan en la zona baixa de la classificació, més ben posicionat l’equip de La Safor, que almenys sap el que és guanyar. Els de la Marina Alta després de tres jornades han sumat 1 punt, el reeixit la setmana passada després de l’empat sense gols davant el Paterna CF.

El tècnic dianenseJuanjo Antolí, sap que hi ha molt en joc, els punts són vitals però també un triomf vindria molt bé per a la moral d’uns jugadors als quals els falta confiança.

Encara que el tòpic indique que tots els partits són iguals, este és especial per a alguns jugadors. PacoMaxiFacu i Jaume han vestit fins fa poc la samarreta dianense. Ells van abandonar el club davant el desacord que van tindre amb la directiva. És normal que vulguen rescabalar-se de la seua marxa.

El tècnic del CF Gandia, Diego Miñana centrarà part de les mirades dels aficionats. Té passat brillant al capdavant del club croguet i és bon coneixedor del rival al qual s’enfrontarà. Ho va veure en directe davant l’Independent Alacant i va prendre nota de les mancances que tenen els dianenses.

En les files del CD Dénia, Antolí seguix pendent de l’evolució de jugadors amb els quals porta poc temps treballant a la recerca de posar sobre el rectangle un equip que competisca davant un rival de similars característiques.

Diego Miñana s’ha vist obligat a fer una plantilla en tot just una setmana el que ha provocat que no haja pogut fer un equip de millors garanties. Serà interessant veure com va asseure la golejada patida diumenge passat davant la UD Tavernes davant el qual la formació gandiense va perdre per 1 a 6.