Uncategorized

Nino Van der Zeeuw es va coronar campió d’Espanya de Kayak Mar

Els representants del Real Club Náutico Dénia van tindre una excel·lent actuació en la prova nacional
Nino Van der Zeeuw en el podi / RCN Dénia

El Real Club Náutico de Dénia (RCND) ha destacat amb llum pròpia en el Campionat d’Espanya de kayak de Mar, celebrat del 6 al 8 de setembre a la Vila Joiosa. Este esdeveniment, que anticipa el Mundial de 2026 en el mateix escenari, va ser testimoni de l’excel·lent acompliment dels palistes dianenses, els qui es van alçar amb un total de 7 medalles: 1 or, 4 plates i 2 bronzes, consolidant al club com una força dominant en la disciplina.

En la categoria Cadet B Ss1 de 9.000 metres, Nino Van der Zeeuw es va coronar campió d’Espanya, obtenint la medalla d’or i demostrant un rendiment excepcional. Gloria Martin va pujar al podi en assegurar la medalla de bronze en la categoria Dona Sènior Tradicional. Per part seua, Maik Dimitrov va afegir un altre bronze al palmarés del club en finalitzar tercer en l’exigent prova de 15.000 metres en la categoria sub-23 Ss1.

Palistes del RCN Dénia en el podi | RCND

La jornada del diumenge no va ser menys rigorosa, marcada per altes temperatures i un vent que va anar guanyant intensitat al llarg del dia. No obstant això, els palistes dianenses no es van deixar intimidar. Sebastián Stella va brillar en els 3.000 metres, aconseguint la segona posició en la categoria infantil B Ss1.

En els 9.000 metres, Nino Van der Zeeuw i Jon Walton es van proclamar subcampions d’Espanya en la categoria Cadet Ss2, afegint una medalla de plata més al medaller del club. Maik Dimitrov i Toni Gil també van aconseguir la plata en la categoria sub-23 Ss2, consolidant el seu gran nivell competitiu.

El rendiment del club dianense no sols es va destacar a escala individual, sinó que també es va reflectir en la classificació general de la lliga, on el club es va posicionar com a líder en la lliga cadet masculina i segon en la lliga sub-23 masculina de tota la temporada. Estos resultats són un testimoniatge de l’excel·lent treball i la dedicació del club, que va competir amb més de 60 clubs de tota Espanya.

Amb estos assoliments impressionants, el Real Club Náutico Dénia reafirma la seua posició com un dels millors clubs de kayak de mar a Espanya, preparat per a enfrontar nous desafiaments i continuar collint èxits en el futur.