Deportes

Nasio Cardona campió absolut de la Comunitat Valenciana de carreres Verticals

Laurence Rastell, atleta del CA Dénia Corre va conquistar el seu quart títol autonòmi

Nasio Cardona es va proclamar campió absolut de la Comunitat Valenciana de carreres Verticals a Orihuela i al seu torn campió autonòmic de la categoria màster La distància a recórrer va ser de 3.050 m i va ascendir 495 m. Amb un crono de 23,18 i un esforç titànic l’atleta de Xabia es va coronar com el millor de la comunitat per enèsima vegada.

Per la seua part i sense quedar-se a la saga, Laurence Rastell, atleta del CA Dénia Corre quedava per quarta vegada (2018- 2022 – 2023 i ara en 2024) Campiona Autonòmica Màster d’este Campionat Autonòmic. També va ser subcampiona en 2019 i 2020, el seu temps va ser de 36 minuts. Va acabar amb 3 minuts d’avantatge sobre la segona classificada màster. En la classificació absoluta femenina va ocupar la cinquena plaça.

Nasio Cardona junt a Laurence Rastell

La dianense va assenyalar després de la carrera, que, “ha sigut una carrera molt dura, ho he donat tot. Però estic molt feliç i contenta, fi de temporada amb objectius complits: primera Màster en el circuit Trail de la Marina, campiona Màster en el circuit d’Escales i segona de la general femenina i ara campiona autonòmica de nou».