Igualdad Sociedad

Margaret Hales: «Volem crear una xarxa especial per a arribar a les dones que necessiten ajuda»

European Union of Women Marina Alta suma més de 50 membres permanents i més de 300 acudeixen a les seues reunions
Margaret Hales i Victoria Wright, presidenta i membre d'European Union of Women Marina Alta / Radio Litoral

Hui ens han acompanyat en el Primer Café de Ràdio Litoral dos representants d’European Union of Women Marina Alta, associació també coneguda com a Mujeres en Iguadad, la seua presidenta, Margaret Hales, i Victoria Wright, membre del comité. Un col·lectiu que ja suma a la comarca 50 membres permanents.

Esta és una organització centrada en l’ajuda i el suport a les dones, especialment a aquelles que no parlen espanyol, informant-les de com han de fer algun tràmit administratiu, les lleis que les emparen o com afrontar situacions complicades com la violència de gènere. La de la Marina Alta és una de les seus d’European Union of Women, una associació europea amb una llarga trajectòria, creada i formada per dones, que treballa per la pau i per encoratjar a dones de tota Europa perquè hi aporten al debat internacional, així com estimular el seu interés en els afers europeus.

Entre les accions programades per l’associació comarcal, demà dijous, 26 de setembre, tindrà lloc al Restaurant Club de Golf Xàbia la trobada “Corazones Solidarios en la Marina Alta”. Una cita oberta a totes les interessades, en què es donarà a conéixer altres associacions de caràcter solidari de la Marina Alta que desenvolupen una tasca de suport i ajuda important en l’àmbit de les malalties degeneratives com l’Alzheimer.

Margaret Hales i Victoria Wright també ens han avançat que l’associació inclou a la seua agenda altres activitats com la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones i una trobada per informar sobre la guerra a Ucraïna.

Ací pots escoltar tota l’entrevista.