Deportes

La UD Calpe tractarà de doblegar al Novelda-Unión

En la formació calpina és baixa el davanter Xavi que es perd el xoc amb estar de viatge
Lauro Techeira amb els seus jugadors / Javier Zamora

La UD Calpe tractarà de doblegar al Novelda-Unió en el xoc que es disputarà, en el camp de “La Magdalena” de Novelda, el diumenge, a les 18 hores. Este dol serà l’estrena per a la formació calpina en esta campanya.

Al conjunt que dirigix Lauro Techeira li espera un compromís complicat davant un rival que espera brindar a la seua afició la primera victòria en la Lliga Comunitat. L’equip verdinegro afronta este xoc amb l’objectiu de sumar el seu primer triomf, la confiança entre els jugadors és màxima després de la bona pretemporada.

Durant la setmana els entrenaments s’han desenrotllat sense cap problema encara que l’entrenador calpí tindrà per a este xoc la baixa del davanter Xavi que es troba de viatge.

Al Novelda-Unión cal significar que és un equip que manté a 14 jugadors de la passada campanya en la qual van aconseguir l’ascens. A això s’unix que el tècnic continua sent Juan Castillo, per la qual cosa l’equip sap perfectament al que juga.

A este bloc compacte s’han unit els fitxatges de jugadors contrastats com; Cristian GarcíaLuis Jiménez, JavichuÁlex Belda, José Alfonso i Adri Gran, la majoria arribats des del CD Eldense B.