Deportes

La UD Benissa continua invicte en guanyar al CD Benidorm B (4-2)

Els benisseros van remuntar un 0 a 2 amb els gols de Revelles, Lozano i Lino (2)
Xiquets amb els jugadors de la UD Benissa / UD Benissa

En el grup VII la UD Benissa va aconseguir un altre triomf en lliga davant el CD Benidorm B (4-2) i se situa en els llocs de dalt de la classificació. El partit es va posar costa amunt amb el 0-2 al descans, però en la segona mitat el Benissa va arrasar i va remuntar amb punts de Revelles, Lozano i Lino (2). La UD Benissa és quart amb 10 punts, els mateixos que el segon classificat, i a tan sols dos punts del líder Polop.

Victòria del FB Teulada-Moraira

En el grup VI el FB Teulada-Moraira s’està mostrant com un equip sòlid en esta arrancada de temporada, en la qual roman invicte amb tres triomfs i un empat. El conjunt de Cabe s’ha imposat 4-1 contra un Almussafes que ha venut cara la seua derrota. Es va avançar el conjunt local amb una miqueta de Coco però immediatament va igualar el quadre visitant per a aconseguir el descans amb 1-1. En la segona part Buigues, per partida doble, i Ziaete, van sentenciar la trobada.

Derrotes per l’Orba CF, Gorgos CF i CD Dénia B

L’Orba CF es va deixar la imbatilidad en el difícil camp del Cullera CF (2-1). Es van avançar els locals en la primera part però es van quedar amb un jugador menys per expulsió. En la segona mitat va igualar Rata però encara van tindre temps els valencians per a marcar en el minut 90.

El Gorgos CF va caure derrotat a casa davant la UD Beniopa (1-2), en un partit que es va resoldre en la segona part. Els visitants es van avançar en el 68 i van tornar a marcar en el 88, mentres que Font va retallar en el 90.

El CD Dénia B seguix sense alçar com a cuera i sense sumar un sol punt. En esta ocasió va ser el Daimús CF el que es va emportar els tres punts del Diego Mena per 1-3. Es van avançar els locals per mediació d’Adrián, però el conjunt visitant va ser superior i va remuntar en el segon període.