Deportes

Francisco José Hervás va ser el guanyador de la Volta nadant al Penyal d’Ifach

En dones la vencedora va ser Leyre García després de nadar en les millors condicions amb una mar en calma
El podi absolut de la prova / RCN Calpe

El Real Club Náutico Calpe va celebrar amb èxit la X edició de la Volta nadant al Penyal d’Ifach. A primera hora del matí, 670 nadadors es van llançar a la mar des de la platja del Cantal Roig per a envoltar el majestuós i emblemàtic Penyal d’Ifach, completant un recorregut de 3.800 metres fins a la platja de La Fossa.

El vencedor absolut va ser Francisco José Hervás que va emprar un temps de 49:07. Jesús Bergua, va ser el segon nadador a arribar a meta, amb un registre de 51:00. La tercera plaça va ser per a Aarón Ledesma amb una marca de 51:04.

Les millors nadadores en el podi | RCN Calpe

En dones la gran triomfadora va ser, Leyre García que va aconseguir la meta després de nadar 56:05. La segona a arribar va ser Andrea Smycek amb un temps de 58:45. El podi el va completar, Isabel Moragues que va realitzar una marca de 59:48.

Les condicions per als nadadors no podrien haver sigut millors, la mar estava en calma, el cel buidat i la temperatura oscil·lava entre els 20° i 24 °C, creant un ambient idíl·lic per a tots els participants en esta desena edició La jornada va concloure amb l’arribada de la nadadora Evgeniya Markov, qui va completar el recorregut en 2 hores i 8 minuts.

Al llarg de la prova, els nadadors van ser rebuts en la línia de meta amb l’animat ritme d’una batucada que, a més d’entretindre als espectadors, va donar l’impuls final a molts participants per a aconseguir la meta.

Nadadors en la mar | RCN Calpe

El Real Club Náutico Calpe, va expressar el seu més sincer agraïment a tots els nadadors, col·laboradors i voluntaris que van fer possible esta espectacular jornada.